profil kép
Meggyespele-puszta
Fizetős
Ajánld ismerőseidnek ezt a helyszínt e-mailben vagy Facebookon!

NYOMTATÁS

Rövid leírás

Maga a táborhely nem sűrűn járt helyen van.


Létrehozás ideje

2015.12.14.


Frissítés dátuma

2015.12.14.Cimkék


Tevékenységek

nomád táborhely


Tájegység


Természeti környezet

sík, ligetes


Megközelíthetőség


Fürdési lehetőség


Beépített környezet

vezetékes víz


Lakossági magatartás


Facebook link


Webhely elérése


A helyi fiatalokról: A jászberényi cserkészcsapat biztosan segít bármiben, és a Plébániai Ifjúsági Hittanos csoport is kellemes társaságnak bizonyulhat. Maga a táborhely nem sűrűn járt helyen van, eléggé kietlen tűnhet, mivel egyik irányből szántóföld határolja, tehát igazi nomád!

Ivóvizet az 500m-re lévő Vadsázházból lehet hozni, és ott lehet szükség esetén az elektronikai berendézseket is üzemeltetni. Bolt, gyógyszertár, orvos, tűzoltóság, plébánia Jászberényben Jászberény Város Önkormányzata: 5100 Jászberény Lehel V. tér 31.

Kultúrális programként ajánlom Jászberény múzeumait, és az állatkertét. Kitűnő túralehetőség, a Hajta természetvéfelmi területén bolyongani, vagy el lehet látogatni a tápiószentmártoni Kincsem Lovas Parkba. Nem messze van a több száz éves kunhalom-csoport.

Engedélyt az ÁNTSZtől, és Vadásztársaságon keresztül, a táborhely közelében földdel rendelkezőktől kell kérni. ÁNTSZ:Jászberény, Lehel V. tér 9.II. em. Tel: 57/501-490; 57/410-124; Fax: 57/501-499 E-mail: jaszbereny@szolnok.antsz.hu

Jászberényből Farmos felé indulva a régi farmosi úton a jászboldogházi leágazásnál balra lekanyaradunk, és egyenesen haladva ezen az aszfaltúton, kb. 4km múlva a vasúti átkelőhely előtti jobb oldali leágazásnál lefordulunk. Innen 500m-re lesz a vadászház, és azután 500m-re a táborhely.

A táborhely elég nyitott, ligetesen elhelyezkedő fás-bokros társulás, ahol a talaj feketeföld révén elég jól ásható. A csapadék elenyésző, de ha leesik egy nagyobb zápor, akkor könnyen járhatatlanná válhat a földút. Rovarok elenyészőek.

vízvételi lehetőségek: vezetékes víz
általános jellemzők: ligetes
sátorhelyek: sík

kapcsolódó helyszínek

kapcsolódó túraútvonalak

rendezés
Legújabb útvonalak
Lakhelyed közelében
Legjobbra értékelt útvonalak
ABC szerint

Kapcsolat

Lehel Vadásztársaság 5100 Jászberény, Meggyespele tanya (57)414 480